Strawberry yogurt from Moléson 150gr. Traditional yogurts made with milk from Fribourg.
Suisse
About the artisans
La Fromagerie Moléson
Switzerland
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Brillat Savarin, Hervé Mons
Origin: France
Weight: 300 g
product description
Brillat Savarin cheese matured by Hervé Mons, award winning cheese maker and “Meilleur ouvrier de France”. This cheese was made in Paris by Androuët in honour of Brillat Savarin, public figure and well known epicurean.
Fromagerie Bruand
Switzerland
Carole et Dominique Ryser « Une famille, une tradition, une passion … ». La fromagerie Bruand...
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Yogourt à base de lait de brebis pasteurisé. Contient du lactose. Le yogourt au lait de brebis Moléson est fabriqué avec les mêmes méthodes artisanales que son homologue au lait de vache.
Raclette from Bruand (sliced). You can cut the slices smaller to fit the raclette grill pans. 400gr is the right amount for 2 people. This cheese from the Bernese Oberland, is matured for 7 months.
Fromagerie Bruand
Switzerland
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