Added to your cart Pâte brisée sous-vide Origin: Genève Weight: 250 g product description Ingredients: GRTA wheat flour, water, butter, salt, gluten Fondation Foyer-Handicap Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement... read more Add to cart (CHF5.90) Genève Pâte brisée sous-vide Quick view
Added to your cart Pâte feuilletée sous-vide Origin: Genève Weight: 250 g product description Vacuum-packed puff pastry, developed by the Fondation Foyer-Handicap in Carouge. Of a local, artisanal quality. Ingredients: GRTA wheat flour, water, butter, salt, gluten Fondation Foyer-Handicap Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement... read more Add to cart (CHF6.90) Genève Pâte feuilletée sous-vide Quick view
Added to your cart Vacuum-packed raw bread/pizza dough Origin: Genève Weight: 250 g product description Vacuum-packed bread/pizza dough, made by Foyer-Handicap. A local, social, artisanal quality. Ingredients: GRTA wheat flour, water, yeast, salt, wheat gluten, barley malt flour, gluten. May contain traces of peanuts and nuts. Fondation Foyer-Handicap Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement... read more Add to cart (CHF5.90) Genève Vacuum-packed raw bread/pizza dough Quick view