Beef Côte de boeuf - GRTA (dry-aged)
Product description
Angus beef chop of about 750 grams, shaved on the bone for 5 weeks at the butcher's shop. The balance, if any, will be credited directly to you.
The Angus breed, originally from Scotland, is exclusively intended for meat production. Because of its origins it is very easily fattened with grass. Thus the meat is generously marbled without the use of extra cereals, thus reducing its impact on our environment. The meat is a bright red color that contrasts well with the marbling. The meat / fat ratio is perfectly balanced, bringing out subtle aromas of hazelnuts. Very nice product. Perfect for 3 people.
Conservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Be careful not to keep the meat in contact with other foods.
GRTA
About the artisans
La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.