Fior di latte mozzarella handmade with pasteurized cow's milk from Geneva's united dairies. To be taken out of the fridge 1-2 hours before for a tasting at room temperature. 4/5 days conservation in the fridge.
About the artisans
Casa Mozzarella
4 other products in the same category:
Added to your cart
Raclette Bruand demi-meule
Origin: Berne
Weight: 2.6 kg
product description
Raclette Bruand en demi-meule d'environ 2,6kg quantité parfaite pour une bonne équipette :-) Fromage de l’Oberland bernois, vieillie 7 mois en cave humide afin de développer ses saveurs uniques et garder son onctuosité. Très aromatiques, on frôle la perfection.
Fromagerie Bruand
Carole et Dominique Ryser « Une famille, une tradition, une passion … ». La fromagerie Bruand...
read more
Brillat Savarin cheese matured by Hervé Mons, award winning cheese maker and “Meilleur ouvrier de France”. This cheese was made in Paris by Androuët in honour of Brillat Savarin, public figure and well known epicurean.
Fromagerie Bruand
Carole et Dominique Ryser « Une famille, une tradition, une passion … ». La fromagerie Bruand...
read more