Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 29.25 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Homemade semi-cooked foie gras

CHF15.90
80 g
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Slice of semi-cooked foie gras home made by the butcher's shop of the Palace. The foie gras comes from the South-West.

Preservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Be careful not to put the poultry meat in direct contact with other meat/food.

About the artisans

Charcutier-traiteur du Palais

Switzerland

Tout commence principalement par la sélection des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Parisienne Entrecôte
Added to your cart
Genève

Parisienne Entrecôte

sliced dried bacon
Added to your cart
Valais

Dried bacon from the Valais - sliced

Boeuf haché gros à mijoter
Added to your cart
Suisse

Boeuf haché gros à mijoter