Turkey roulade stuffed with calf sweetbread and morel mushrooms 700g
Product description
Turkey roulade stuffed with calf sweetbread and morel mushrooms. For 3/4 persons. The stuffing contains pork.
For cooking, lightly brown in a saucepan, melt shallots and onions. Deglaze with a small chicken stock and put it in the oven at 150 degrees, basting it from time to time for 50 minutes.
Conservation: Consume within 2-3 days maximum. Take care not to bring poultry meat into direct contact with other meat/food. Poultry should also be cooked thoroughly.
About the artisans
La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.