Total (tax incl.): CHF0.00

The product subtotal must be above CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e You are missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Half leg of lamb from Adret

CHF89.90
1.2 kg
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Half leg of lamb Adret, France. About 1.2 kg (sold by piece), ideal for 5 to 6 people. Label Rouge. Sleeved by the butcher.

Conservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food. 

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Roastbeef, Swiss - Sliced
Added to your cart
Suisse

Roastbeef, Swiss - Sliced

2 Beef skewers from Switzerland
Added to your cart
Suisse

2 Beef skewers (Swiss) for the BBQ

Sliced chicken breast
Added to your cart
Genève

Sliced chicken breast GRTA