Total (tax incl.): CHF0.00

The product subtotal must be above CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e You are missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Half leg of lamb from Adret

CHF89.90
1.2 kg
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Half leg of lamb Adret, France. About 1.2 kg (sold by piece), ideal for 5 to 6 people. Label Rouge. Sleeved by the butcher.

Conservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food. 

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Bacon - lard fumé en tranche
Added to your cart
Suisse

Bacon - lard fumé en tranche

Rack of lamb from Adret
Added to your cart
France

Rack of lamb from Adret

Veal Cordon Bleu
Added to your cart
Suisse

Veal Cordon Bleu

Veal medallion - Suisse...
Added to your cart
Suisse

Veal medallion - Suisse Garantie