Total (tax incl.): CHF0.00

The product subtotal must be above CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e You are missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Leg of lamb from Adret

CHF169.90
2.5 kg
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Leg of lamb from Adret (France), Label Rouge. Prepared by the butcher. Approximately 1 kg, any balance will be credited directly.

Conservation: To consume within 2-3 days maximum. Be careful not to keep the meat in contact with other foods. 

Flag-icon

Label Rouge

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Beef Tenderloin "GRTA"
Added to your cart
Genève

Beef Tenderloin "GRTA"

Chicken leg
Added to your cart
Suisse

Chicken leg from Dombes