Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 29.25 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Leg of lamb from Adret

CHF139.90
2.5 kg
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Leg of lamb from Adret (France), Label Rouge. Prepared by the butcher. Approximately 1 kg, any balance will be credited directly.

Conservation: To consume within 2-3 days maximum. Be careful not to keep the meat in contact with other foods. 

Flag-icon

Label Rouge

About the artisans

Boucherie du Palais

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Beef sirloin, "GRTA"
Added to your cart
Genève

Beef sirloin GRTA

Duck, fig confit and foie...
Added to your cart
Chicken fondue chinoise
Added to your cart
France

Poultry Fondue Chinoise

Beef for fondue chinoise
Added to your cart
Suisse

Beef for Fondue Chinoise