Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 58.5 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Foie gras slice to be pan fried

CHF12.90
100 g
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Foie gras slice to be pan fried. Foie gras comes from the South-West.

Preservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Be careful not to put the poultry meat in direct contact with other meat/food. Poultry should also be cooked to perfection. 

About the artisans

Boucherie du Palais

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Cheese and cold meat...
Added to your cart
Genève

Cheese and cold meat platter, (4-5 people)

Lard grillé Vaudois
Added to your cart
Vaud

Lard grillé Vaudois

Fricandeau de boeuf à braiser
Added to your cart
Suisse

Fricandeau de boeuf à braiser

Jarret de bœuf ficelé GRTA
Added to your cart
Genève

Jarret de bœuf ficelé GRTA