Total (tax incl.): CHF0.00

The product subtotal must be above CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e You are missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
Genève

Vacuum-packed raw bread/pizza dough

CHF5.90
250 g
Select quantity
-
+
There are not enough products in stock

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Vacuum-packed bread/pizza dough, made by Foyer-Handicap. A local, social, artisanal quality.

Ingredients: GRTA wheat flour, water, yeast, salt, wheat gluten, barley malt flour, gluten.

May contain traces of peanuts and nuts. 

About the artisans

Fondation Foyer-Handicap

Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement adapté, les boulangers avec un handicap physique y suivent une formation et peuvent occuper un poste de travail durant toute la période active allant de 18 ans à l'âge de la retraite. La boulangerie utilise principalement des ingrédients locaux.

4 other products in the same category: