Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 58.5 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Lamb burger

CHF6.90
150 g
Select quantity
-
+

Product description

Chopped leg of lamb from Adret with pine nuts, mint and braised onions. Excellent in a Greek inspired salad with feta cheese, cherry tomatoes and red onions!

Ingredients: lamb, salt, pepper, pine nuts, onions, mint

Preservation: To be consumed the same day. Be careful not to keep the meat with other foods. Cook to perfection.

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Ground Charolais beef
Added to your cart
Suisse

Ground Charolais beef

Longeole IGP cuite - Exclusivité
Added to your cart
Genève

Longeole IGP cuite - Exclusivité

Fillets of duck breast -...
Added to your cart
France

Fillets of duck breast - Magret (France)

Lard grillé Vaudois
Added to your cart
Vaud

Lard grillé Vaudois