Poultrymeat burger
Product description
Poultrymeat burger from the Boucherie du Palais based on Geneva chicken. Be careful, this minced steak is a little spicy and may not please children.
Conservation : To be consumed the same day. To keep in the refrigerator. Be careful not to put the poultry meat in direct contact with other meat/food. Poultry should also be cooked thoroughly.
Ingredients : chicken, bread, onion, garlic, shallot, mustard, oregano, paprika, thyme, salt, pepper, spices.
Allergens : gluten, onion, garlic, shallot, mustard
About the artisans
La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.