Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 29.25 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Charolais Côte de boeuf dry-aged

CHF69.90
750 g
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Stunted Charolais beef rib of about 750g. Dry-aged on bone for 5 weeks at the butcher's. The Charolaise is a French cattle breed originating from the Charolles region in Burgundy.

Conservation: To consume within 2-3 days maximum. Keep refrigerated. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food. 

Flag-icon

Label Rouge

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Raw ham from Geneva - Du...
Added to your cart
Genève

Raw ham from Geneva - Du Palais - Sliced

Beef sirloin, "GRTA"
Added to your cart
Genève

Beef sirloin GRTA

Mixed sausages skewers
Added to your cart
Suisse

Mixed sausages skewers