Bass ( dicentrarchus labrax ) scaled and gutted by the fishmonger. Farmed in France. Approximately 600g – 800g (depending on the fish) ideally closest to 800gr. Any balance will be credited directly.
Poissonnerie Lucas
Switzerland
Depuis 30 ans, l'Artisan M. Lucas et son équipe importent, préparent et distribuent des produits...
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Wild Sole “Petit bateau” prepared by the fishmonger (skined). Approximately 600gr – 800gr (depending on the fish), ideally closer to 700gr. Any balance will be credited directly.
Poissonnerie Lucas
Switzerland
Depuis 30 ans, l'Artisan M. Lucas et son équipe importent, préparent et distribuent des produits...
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Wild tuna filet ( thunnus albacares ). Prepared by the fishmonger without skin. Approximately 180gr (depending on the fish), any balance will be credited directly. If you order 1 kg, you will receive 4 cuts of approximatly 200gr.
Poissonnerie Lucas
Switzerland
Depuis 30 ans, l'Artisan M. Lucas et son équipe importent, préparent et distribuent des produits...
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