Total (tax incl.): CHF0.00

The product subtotal must be above CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e You are missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Leg of lamb from Adret

CHF69.90
1 kg
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Boneless lamb shoulder 1 kg (4 to 5 people). Label Rouge.

Conservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Keep refrigerated. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food.

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Swiss smoked bacon
Added to your cart
Suisse

Swiss smoked bacon

Whole GRTA chicken
Added to your cart
Suisse

Whole GRTA chicken

Cheese and cold meat...
Added to your cart
Genève

Cheese and cold meat platter, (2-3 people)

Boulettes de viande du boucher
Added to your cart
Suisse

Boulettes de viande du boucher