Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 29.25 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Leg of lamb from Adret

CHF59.90
1 kg
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Boneless lamb shoulder 1 kg (4 to 5 people). Label Rouge.

Conservation: To be consumed within 2-3 days maximum. Keep refrigerated. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food.

About the artisans

Boucherie du Palais

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Chicken leg
Added to your cart
Suisse

Chicken leg from Dombes

Magic Nuggets of Swiss Chicken
Added to your cart
Suisse

Magic Nuggets of Swiss Chicken

Poultrymeat burger
Added to your cart
Suisse

Poultrymeat burger

2 lamb skewers marinated with Herbs of Provence
Added to your cart
France

2 Lamb skewers - Herbs of Provence marinade