Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 60 (excl. VAT) Missing CHF 60.00 .

Genève

Vacuum-packed raw bread/pizza dough

CHF5.20
250 g
Select quantity
-
+

Product description

Vacuum-packed bread/pizza dough, made by Foyer-Handicap. A local, social, artisanal quality.

Ingredients: GRTA wheat flour, water, yeast, salt, wheat gluten, barley malt flour, gluten.

May contain traces of peanuts and nuts. 

About the artisans

Fondation Foyer-Handicap

Switzerland

Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement adapté, les boulangers avec un handicap physique y suivent une formation et peuvent occuper un poste de travail durant toute la période active allant de 18 ans à l'âge de la retraite. La boulangerie utilise principalement des ingrédients locaux.

4 other products in the same category:

Vacuum-packed sweet dough
Added to your cart
Genève

Vacuum-packed sweet dough

Pâte brisée sous-vide
Added to your cart
Genève

Pâte brisée sous-vide

Pâte feuilletée sous-vide
Added to your cart
Genève

Pâte feuilletée sous-vide

Shortcrust pastry from BIO flour
Added to your cart
Genève

copy of Shortcrust pastry from BIO flour