Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 58.5 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
Genève

Vacuum-packed sweet dough

CHF5.90
250 g
Select quantity
-
+

Product description

Vacuum-packed sweet dough, made by Foyer-Handicap. A local, social, artisanal quality.

Ingredients: GRTA wheat flour, butter, sugar, lemon peel, egg, gluten

About the artisans

Fondation Foyer-Handicap

Switzerland

Encadrés par des maîtres socioprofessionnels, dans un environnement agréable et ergonomiquement adapté, les boulangers avec un handicap physique y suivent une formation et peuvent occuper un poste de travail durant toute la période active allant de 18 ans à l'âge de la retraite. La boulangerie utilise principalement des ingrédients locaux.

4 other products in the same category:

Pâte brisée sous-vide
Added to your cart
Genève

Pâte brisée sous-vide

Vacuum-packed raw...
Added to your cart
Genève

Vacuum-packed raw bread/pizza dough

Pâte feuilletée sous-vide
Added to your cart
Genève

Pâte feuilletée sous-vide