Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 58.5 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Charolais Côte de boeuf dry-aged

CHF59.90
750 g
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Stunted Charolais beef rib of about 750g. Dry-aged on bone for 5 weeks at the butcher's. The Charolaise is a French cattle breed originating from the Charolles region in Burgundy.

Conservation: To consume within 2-3 days maximum. Keep refrigerated. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food. 

Flag-icon

Label Rouge

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Beef Bourguignonne
Added to your cart
Suisse

Beef Bourguignonne

Parisienne Entrecôte
Added to your cart
Genève

Parisienne Entrecôte

Ground Charolais beef
Added to your cart
Suisse

Ground Charolais beef

Veal Fondue Chinoise
Added to your cart
Suisse

Veal Fondue Chinoise