Total (tax incl.): CHF0.00

Order must min. CHF 60 (excl. VAT) Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
France

Charolais Côte de boeuf dry-aged

CHF69.90
750 g
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Stunted Charolais beef rib of about 750g. Dry-aged on bone for 5 weeks at the butcher's. The Charolaise is a French cattle breed originating from the Charolles region in Burgundy.

Conservation: To consume within 2-3 days maximum. Keep refrigerated. Be careful not to put the meat in direct contact with other meat/food. 

Flag-icon

Label Rouge

About the artisans

Boucherie du Palais

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Veal schnitzel - Suisse...
Added to your cart
Suisse

Veal schnitzel - Suisse Garantie

Beef sirloin, "GRTA"
Added to your cart
Genève

Beef sirloin GRTA

Beef burger "minute" GRTA...
Added to your cart
Genève

Beef burger "minute" GRTA x4 family pack

Blanquette de veau dans...
Added to your cart
Suisse

Blanquette de veau dans l'épaule